Søndags Sommersjov Thisted

SøndagsSommersjov i Christiansgave i Thisted 

Årets SøndagsSommersjov koncertrække skydes i gang i Christiansgave i Thisted. Søndag d. 10 juli skydes koncertrækken i gang med Shubiforsjov og Wild Stompers. Der vil være velkomsttale ved Kulturudvalgsformand Torben Overgaard. 

Shubiforsjov har på rekordtid bevist, at de er Danmarks ultimative Shu-bi-dua hyldestband. Når Shubiforsjov indtager scenen er der dømt fest og fællessang. Med sange som i den grad forener publikum i en fest, hvor alle skråler med og for en tid glemmer alt om sure pligter, klimaforandringer og vasketøj. 

Wild Stompers er en nordjysk trio med forkærlighed for New Orleans-musikken. Med en besætning bestående af guitar/banjo, bas og trommer, ligger trioen et stykke væk fra de traditionelle jazzorkestre, men opfindsomheden og spilleglæden er stor. Wild Stompers puster simpelthen nyt liv i de gamle klassikere.

Søndag d. 4. september afsluttes koncertrækken med lokale MD DUO, som jo er kendt i Thy for deres gode humør og gode musik De forstår altid holde en rigtig god fest.

For at afslutte koncertrækken vil der være afslutningstale ved Borgmester Niels Jørgen Pedersen. 

Der er langt op til nogle festlige dage i hyggelige Christiansgave i Thisted.

Der er gratis entre og der kan lejes en stol for 15 kr.
Koncerten starter kl.15.00-17.00 og der er adgang fra 14.00 hvor Sjørring Boldklub åbner baren. Der vil være mulighed for at købe øl, vand, vin, kaffe og is. 

VIELSKERTHY LOGO